מגבירים את האור בפארק עתידים ת"א – 16.12.25, נר שלישי של חנוכה

מאירים בעתידים

פארק עתידים תל אביב מקיים הפנינג שמח לחנוכה בשתי פעימות – בוקר ואחה"צ, עם מגוון דוכנים ופעילויות לכל המשפחה.

מתי? יום שלישי, פעמיים כי אור! 16.12.25, נר שלישי של חנוכה, בין השעות 11:00-13:00 ובין השעות  16:00-18:00.

מה יהיה באירוע? עמדות יצירה לילדים, דוכני תכשיטים ואמנות, סופגניות חופשי במילוי וקישוט אישי, במגוון טעמים על פי בחירה וכמובן – הדלקת נרות חגיגית בפעימה השניה.

בשעות 11:00 ו- 16:00  יחל המופע המרכזי השמח "בקצב האור" – מופע ויזואלי מרהיב וקסום לכל הגילאים עם הפעלת הקהל.  מסע סוחף של תיפוף תנועה וכוראוגראפיות ייחודיות המשולבות באלמנטים ואפקטים מרהיבים של אור. כשכל האורות כבים – הקצב פשוט מדליק אותם מחדש!!

המופע משלב  מגוון אלמנטים ייחודיים של תאורה, להטוטנות וקרקס, טכניקה גבוהה של תנועה ואנרגיה סוחפת, בחיפוש משותף אחר האור הגדול.

מערכות תיפוף ייחודיות, חביות, לופר, ביטבוקס ותיפוף עם מים, פעלולי אור וקרקס בשילוב כלים ותלבושות ייחודיות.

אייל גרין מנכל פארק עתידים תל אביב

אייל גרין מנכ"ל פארק עתידים תל אביב: "עתידים זה לא רק עסקים! אנחנו בפארק עתידים תל אביב רואים חשיבות עצומה בחיבור לקהילה המקומית ובמיוחד השנה בחרנו להגביר את האור, תרתי משמע. אני נרגש להזמין את קהילת עובדי הפארק, המונה כ- 8000 עובדים ועובדות ואת תושבי העיר והסביבה  עם משפחותיהם, להגיע וליהנות מאתנחתא של שמחה, מוסיקה ואור בתוך שגרת היום-יום. עתידים הוא מיני עיר שפתוחה פתוח לכולם, בואו לחגוג איתנו".

* הכניסה חופשית! חניה בשפע בעלות סמלית – 20 ש"ח לכל היום.

* פארק עתידים ת"א, דבורה הנביאה 121 ברחבה המסחרית.

לפרטים נוספים:

אורית בלום 052-4886848,

לילך דומינגז 050-9039338

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלכם באתר שלנו. אנא בחרו אם אתם מאשרים לנו להשתמש בהם. מידע נוסף
אני מאשר\ת
אני לא מאשר\ת
דילוג לתוכן